Piera fa lluir els seus productes de proximitat i gastronomia
El nucli antic de Piera es va transformar, ahir, per oferir una mostra de productes gastronòmics de la localitat anoienca i del talent dels pierencs i pierenques per cuinar-los.
La primera edició del Pieradegusta, organitzat per Vadefoodies i l'Ajuntament, també va donar la possibilitat a restauradors, bars i altres establiments de la vila de mostrar els seus productes.
Els visitants van valorar positivament la iniciativa. Manuel Gallego deia que està «molt bé» i que «l'any que ve, amb més publicitat, vindrà molta més gent». En la mateixa línia es van pronunciar Josep i Anna Pallerols, germans i veïns de Piera. Ella comentava que «l'espai està molt bé, és molt acollidor, hi ha moltes empreses gastronòmiques i alguna de les coses que he degustat m'han sorprès». Ell, que «és una gran iniciativa». Celebrava «com es potencien els petits negocis del poble i es dinamitza el barri antic». Entre els establiments, la valoració també va ser bona. Assumpta Castells, del restaurant La Cantina, estava sorpresa per l'afluència de gent.