El Consell Comarcal promociona els atractius turístics del territori en la 67a edició de FirAnoia

Durant tres dies, l’ens comarcal ha informat els visitants dels destins i les propostes de proximitat que permeten viure intensament tot allò que ofereix la comarca al llarg de l’any

El Consell Comarcal de l’Anoia ha participat, com cada any, en la 67a edició de FirAnoia, la fira multisectorial de la comarca. Aquest 2020, però, ho ha fet en una edició molt especial, ja que l’actual context derivat del coronavirus condiciona tant la situació general com la celebració específica d’esdeveniments com aquest. Per això, des de l’ens comarcal enguany s’ha volgut fer un esforç especial a l’hora de donar a conèixer als visitants els nombrosos atractius turístics, patrimonials, culturals, gastronòmics, esportius i de lleure que ofereix el territori.

Dani Gutiérrez, conseller de Turisme de l’ens, afirma que “aquest és un moment d’incertesa pel que fa als desplaçaments i també un temps complicat per als restauradors, allotjaments i comerços locals; per això convidem la gent d’Igualada i l’Anoia a fer turisme de proximitat i descobrir tots aquells racons sorprenents que trobaran a tocar de casa”. A més, apunta que “les empreses i emprenedors del nostre territori han fet un esforç molt gran a l’hora d’adoptar tots els protocols de seguretat davant la COVID-19, de manera que els podem visitar amb totes les garanties i gaudir de tot allò que ens ofereixen”.

Durant els tres dies que s’ha celebrat FirAnoia, del 25 al 27 de setembre, el Consell Comarcal ha informat els visitants de nombroses iniciatives, campanyes, destins i propostes per a viure intensament tot allò que ofereix la comarca durant l’any. El divendres, dia 25, a la tarda, l’estand va rebre la visita del president de l’ens, Xavier Boquete, el vicepresident primer, Jordi Cuadras, i el conseller de Turisme, Dani Gutiérrez, acompanyats del president de Fira d’Igualada, Magí Senserrich, i d’alguns membres de la Junta de l’entitat.