Jorba acollirà el pas per l'Anoia del repte ‘Non Stop' pel Banc dels Aliments

Ahir dilluns va començar el repte solidari Non-Stop Aliments amb el que 14 corredors faran 600 quilòmetres a benefici del Banc dels Aliments. El projecte pretén conscienciar sobre la pobresa al nostre territori i alhora recollir aliments i recursos per nodrir el Banc dels Aliments.

Els atletes participants recorreran des de l’Alt Empordà i fins a les Terres de l’Ebre, passant també per la comarca de l’Anoia, entre altres comarques catalanes. Així, aquest dijous 27 d’agost, el pàrquing del camp de futbol de Jorba serà el punt de trobada de la iniciativa a l’Anoia on hi haurà un punt de recollida d’aliments per totes aquelles persones que vulguin fer donacions d’aliments de manera presencial i serà el punt de sortida per totes aquelles persones que vulguin participar amb els atletes fent un tram del recorregut del GR7. També podeu col·laborar fent les vostres aportacions a través del web: https://www.bancdelsaliments.org/ca/donacio_empreses_recapte/non-stop-aliments/_id:156/

Gràcies a la col·laboració activa i suport de l’Ajuntament de Jorba disposaran d’equipaments per dutxar-se i descansar. Mentre que l’associació Artesanas del Corazón de Montbui disposaran d’aliments per recuperar energia. El repte solidari compta també amb la participació de professionals de diferents àmbits com fisioterapeutes, nutricionistes, fotògrafs… i moltes persones voluntàries que s’estan movilitzant  per oferir el seu suport a la causa. 

L’hora exacta de la seva arribada es farà pública a través dels perfils de Twitter i Instagram de la iniciativa, @NAliments i @nonstopaliments, respectivament.