Demà dissabte es restableix el servei de trens de la línia R6 entre Piera i Igualada

FGC ha treballat aquests dies en la neteja i el sanejament del tram afectat per un despreniment ocasionat per l’últim episodi de pluges

Demà dissabte, 25 d’abril, es restablirà el servei de trens de la línia R6 (Igualada) de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre les estacions de Piera i Igualada, que està suspès des del dimarts 21 d’abril com a conseqüència d’un despreniment de terres en un tram de via proper a l’estació de Capellades.

Des de l’inici del servei de demà dissabte els trens tornaran a circular amb normalitat en aquest tram de la línia R6, amb l’horari previst d’aquestes últimes setmanes a la línia: 1 tren per hora i sentit de dilluns a diumenge.

FGC ha treballat aquests dies en la neteja i el sanejament del tram afectat. Durant aquest temps, els usuaris han pogut utilitzar com a alternativa un servei especial d’autobusos entre les estacions de Piera i Igualada, un servei especial en bus que s’ha desenvolupat amb normalitat i garantint en tot moment que els busos no estiguessin ocupats més d’un terç de la seva capacitat.

Les persones usuàries d’FGC poden consultar els horaris concrets a les vitrines informatives de les estacions, al web fgc.cat, a l’app d’FGC o trucant al telèfon d’informació 012.