Arriba una nova edició de la Mostra d'Igualada, del 26 al 29 de març

La Mostra d’Igualada és el mercat de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia, i que té com a objectiu nodrir les programacions familiars d’arreu del país. Considerada Fira estratègica de Catalunya, La Mostra està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada.

La programació oficial de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil congrega una seixantena d’espectacles de tots els gèneres de les arts escèniques per a tots els públics: teatre, dansa, titelles, musical, màgia, clown, tallers, etc. Els espectacles de La Mostra aposten per la qualitat, contemporaneïtat, novetat, innovació del llenguatge i la posada en escena, creació original i interès de l’argument.

Els espectacles seleccionats –d’entre els tres centenars de propostes presentades– es programen tant en espais oberts com a l’exterior.