Exclusivitat en assegurances pel Gremi d'Hostaleria i Turisme de l'Anoia, de la mà d'Asseguris

SERHS Serveis i el Gremi d’hostaleria de l’Anoia engeguen la nova campanya del Pack d’Assegurances exclusiu que Asseguris, de la mà de Caser Salud, posen a disposició de tots els agremiats.

Arrel del coveni de col·laboració amb la FIHRT (Federació Intercomarcal de l’Hostaleria i la Restauració), engeguem la campanya d’assegurances exclusiva de la que es podran beneficiar tots els associats al gremi d’hostaleria de l’Anoia. Volem que tots els seus agremiats visquin tranquils amb SEGURPROTECT, l’assegurança pensada a mida pel petit i mitjà  negoci de restauració.

SEGURPROTECT és l’assegurança de danys i Responsabilitat Civil que permet beneficiar-te i sentir-te protegit a l’hora de totes les possibles incidències que et trobis en el teu negoci de restauració, en matèria de:

  • Manteniment de revisions obligatòries (SEGURPROTECT)
  • Estar protegit de possibles incidències en l’aplicació de la nova normativa de protecció de dades personals dels teus clients (DATASSEGURIS)
  • Protecció de tota la informació i dades de màxima confidencialitat davant de possibles atacs cibernètics (CIBERSECURE)
  • Poder disposar de tot pack complet anterior d’assegurances amb MULTIASSEGURIS.

La teva tranquil·litat i seguretat és el nostre principal repte, i per això vetllem per cuidar al màxim el teu negoci, el teu benestar.

A més, amb la contractació del nostre pack d’assegurances tots els agremiats podran gaudir d’una assegurança de decesos gratuïta.

En definitiva, SERHS Serveis i el Gremi de l’Anoia treballen junts per donar la protecció i seguretat que els seus associats es mereixen.

Per a més informació contacta’ns a asseguris@asseguris.com o truca’ns al 93·703·25·20 | 639·67·30·08