Una pastisseria pierenca entre les cinquanta millors del 2020

L’establiment JM Pastisser ha estat distingit en el marc de la tercera Mostra Internacional de Pastisseria que es va celebrar a Sant Vicenç dels Horts

Quatre pastisseries de l’Anoia han estat reconegudes entre les 50 millors del 2020 a Catalunya, entre elles l’establiment JM Pastisser, de Piera. Els guardonats van rebre l’anomenada Fava de Cacau, el premi que reconeix el seu bon treball al capdavant dels seus respectius obradors.

Aquest reconeixement de referència en el món pastisser es va donar en un acte a Sant Vicenç dels Horts dins de la tercera Mostra Internacional de Pastisseria celebrada els dies 25 i 26 de gener. La Mostra es troba totalment consolidada com un esdeveniment cabdal del sector que se celebra cada any. La llista de les 50 millors pastisseries del 2020 l'ha confeccionada un jurat independent creat i coordinat per un equip de tres especialistes: Ramon Morató, Marc Balaguer i Josep Sucarrats. Aquests tres professionals s'han encarregat de seleccionar el jurat, que està format per professorat del sector, periodistes especialitzats en gastronomia i pastissers i pastisseres que no disposen d'un negoci en propietat perquè resideixen a restaurants o acadèmies.

Altres tres pastisseries de la comarca han rebut el mateix guardó. Es tracta dels establiments Pla, Òscar Pastisser i Targarona d’Igualada.