Magí Senserrich és el nou president de Fira d'Igualada

És el relleu de Joan Domènech, president els darrers set anys

Aquest dijous tenia lloc l'assemblea general de socis de Fira d'Igualada en la que s'oficiava el relleu a la presidència. La presidència l'assumeix Magí Senserrich Guitart, mentre que la vicepresidència la tindrà Rosa Plassa.

 
Pas a la joventut a Fira d'Igualada. Aquest dijous es consumava l'anunciat relleu de Joan Domènech, que passa el testimoni de la presidència a Magí Senserrich. Domènech era president de l'entitat des de 2013 i des de fa dos mesos és president de Fira d'Igualada (ostentava el càrrec de manera interina des de feia un any). El nou president completa la seva junta amb Rosa Maria Plassa Soler -Vicepresidenta- i Guillem Tort Castellano, Anna Parera Huertas, Javier González Cobacho, Joan Costa Cor, Anna Vilarrubias Castelltort, Pep Cubí Guim, Pep Morera Dalmau, Miriam Salazar Perez, Ester Llimós Guasch, Albert Llimós Guasch, Isabel Juvé Fontoba, Josep Maria Vergés Prat, Joan Talavera Gumà i  Jesús Enrique de Pedro.

El nou president substitueix a Joan Domènech, que va fer un balanç molt positiu del treball de l'equip i els canvis realitzats. Senserrich destaca la incorporació de noves persones al projecte a la vegada que hi ha persones amb una llarga trajectòria a Fira. Totes elles amb un denominador comú: "persones amb talent i compromís pel desenvolupament econòmic i social d'Igualada i comarca". També es va marcar com objectius "potenciar la participació i la qualitat, donant continuïtat aquelles novetats introduïdes en el mandat anterior, i la creació de noves comissions de treball com la de noves iniciatives pensada per plantejar noves fires". Va posar de relleu la importància de les col·laboracions amb institucions i entitats que fan possible un major impacte en les fires. Senserrich agraeix "el suport l'Ajuntament d'Igualada en totes les Fires i el de la Unió Empresarial de l'Anoia en la Fira Maqpaper".

També va presentar el calendari de Fires d'aquest 2020: la Fira de Reis del passat 6 de gener i que va ser un èxit, l'Aerosport, FirAnoia, Maqpaper, la Fira Automercat, el Tastanoia, Fira de Nadal i el tradicional Mercat d'Antiguitats, Col·leccionisme, Art i Artesania de cada diumenge final de mes. També es treballarà per la Fira Bstim del 2021 que es fa bianualment.

Joan Domènech va agrair a la junta sortint i l'equip professional de l'entitat, la tasca realitzada en aquest anys i el compromís personal de tots ells i elles. Destacà també la bona relació amb les entitats igualadines i amb l'Ajuntament d'Igualada, i gracies a això, en aquest set anys s'han realitzat importants canvis en totes les fires ja sigui de concepte, ubicació dates o continguts, i creant-ne de noves com la fira professional BSTIM. Domènech deixa l'entitat després d'haver estat escollit president de la Unió Empresarial de l'Anoia, per dedicar-se a aquesta i a la seva empresa.