LA CAVALCA DE REIS ES PODRÀ SEGUIR EN STREAMING, A YOUTUBE, FACEBOOK I TWITTER

Catalunya Ràdio també farà connexions en directe per explicar la festa igualadina al seu pas per la Rambla
 

Aquest diumenge, 5 de gener, la Cavalcada dels Reis d’Igualada es podrà seguir novament a través d’Internet, gràcies a la transmissió de vídeo en streaming d’alta definició que oferirà el canal de Youtube de l’Ajuntament. L’emissió s’iniciarà a les 18.30h i s’allargarà fins aproximadament les 21h. La gran novetat d’aquest any és que l’emissió també es podrà veure  per Facebook i Twitter, a través de la pàgina i el perfil de l’Ajuntament d’Igualada.

L’objectiu de la proposta és acostar la Festa dels Reis a aquells que no la poden viure personalment, que hi podran accedir AQUÍ. Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de la ciutat, amb el suport de la Comissió de la Cavalcada dels Reis d’Igualada que es duu a terme des de l’any 2013.

A més de la transmissió en directe, que s’iniciarà amb els parlaments de les autoritats i l’arrencada de la cavalcada, el programa inclourà també imatges de l’arribada a del patge Faruk el dia 28 de desembre i del lliurament de cartes del dia 1 de gener, per explicar tot el cicle festiu d’aquesta tradicional festa igualadina. També s’emetrà en directe l’arribada del Patge Faruk al Foment i l’entrada dels patges en alguns balcons de la mateixa Rambla Sant Isidre fent servir les seves escales de mà.

La realització de la transmissió anirà a càrrec de l’empresa local Global Productions, amb la col·laboració del Casal Popular d’Igualada, el Foment, que cedeix l’espai per ubicar el control tècnic. El programa serà conduït per Carles Pauné, amb la col·laboració per Magí Marcé, representant de la Comissió de Reis, i la reportera a peu de carrer Clara Paco.

D’altra banda, una unitat mòbil de Catalunya Ràdio es desplaçarà també a Igualada per explicar el pas de la Cavalcada per la Rambla de Sant Isidre, amb connexions en directes que s’emetran per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.