Festa del Tió d'Argençola

La Festa del Tió d’Argençola és una matinal per a tota la família per viure l’aventura de trobar els tions al bosc. Enguany la Festa del Tió d’Argençola que arriba a la vuitena edició i se celebrarà el  6 de desembre La Festa es fa a Clariana i s’hi concentren els tions que durant tot l’any viuen als boscos del terme municipal d’Argençola. Als voltants de la riera de Clariana, els tions hi troben aigua i uns caus arrecerats del fred on esperen als més petits durant tot l’any.

El programa de la 9a Festa serà el següent:

A 2/4 de 10 del matí: Recepció dels participants a la Sala 1 d’octubre d’Argençola (com arribar)
Seguidament una xocolatada per agafar forces per anar al bosc
A ¾ de 11 presentació de la Festa, a càrrec de Joan Valentí, que ens introduirà en el món dels tions
Cap a ¼ de 12 sortirem del poble per acostar-nos als màgics boscos d’Argençola on provarem de localitzar els tions. Ens hi donaran un cop de mà els “buscations”, els follets i tot un seguit de personatges que volten pel bosc.
Tornant del bosc:

A partir de 2/4 d’1 del migdia: amb en Joan Valentí, “Ja tinc el Tió, i ara què??” i a continuació cantarem i ballarem amb la música dels Lauzeta.
A 2/4 de 2 del migdia: jocs infantils amb el Tió com a protagonista.
La Festa s’acabarà cap a les 2 del migdia.

Hi haurà servei de bar i entrepans durant el matí i la 9a Festa del Tió d’Argençola es tancarà amb un Dinar (Paella, amanides i postres (Tionet de xocolata i nata) – Preu: 12 euros els adults i 6 euros els nens. Limitat a 100 persones, cal reservar els tiquets per info@casadeltio.cat.

Després de Dinar i mentre els pares fan la sobretaula, els nens podran jugar a la sala o a la Plaça.

Per a més informació, cliqueu en aquest enllaç: programa festa tio 2019.

Organitza: Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d’Argençola Col·labora: El Trill, Associació cultural del terme d’Argençola i l’Ajuntament d’Argençola

 

Data: 06/12/2019


www.casadeltio.cat