EL MUSEU DE LA PELL PROPOSA UN TALLER PERQUÈ ELS INFANTS CONEGUIN LES PROPIETATS DEL VI I EL MOST

L’activitat forma part del programa Creactiva’t i s’organitza en col·laboració amb Vinseum, Museu de les Cultures del Vi

El Museu de la Pell proposa un taller perquè els infants coneguin les propietats del vi i el most

Aquest diumenge, 29 de setembre, a les 12 del migdia,el Museu de la Pell proposa dins el seu programa d’activitats familiars Creactiva’t al Museu! un taller sensorial dedicat a la verema, organitzat amb la col·laboració de Vinseum.

Al llarg d’aquesta activitat els nens i nenes podran aprendre, tot jugant a través dels sentits, a distingir aromes de productes naturals i a reconèixer les sensacions tàctils que es perceben a la boca quan els adults fan un tast de vi. El taller inclou una degustació de mosts ecològics de varietats de raïm diferents. L’activitat es dirigeix a famílies amb infants a partir de 6 anys; l’admissió és gratuïta amb aforament limitat i admissió segons ordre d’arribada.

Programa Creactiva’t al Museu!

El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell és el programa d’activitats culturals i lúdiques del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia per gaudir amb la família i els amics. En el programa 2019 hi ha propostes molt variades, amb tallers de fotografia, tecnologia, creació artística, grafiti i art urbà, disseny i tipografia, música o gastronomia entre altres, per aprendre, jugar i imaginar entorn a les festes i tradicions locals, les exposicions temporals i les col·leccions del Museu. Aquesta iniciativa del Museu de la Pell compta amb la col·laboració de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, el Museu del Traginer. Col·lecció Antoni Ros, FineArt, el Col·lectiu Eixarcolant, Dessota, Aula de Música Tradicional de l’Anoia (AMTA), Moixiganguers d’Igualada, Vinseum, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Fundació Joan Brossa, Fira d’Igualada, l’Associació del Barri de la Font Vella i la Diputació de Barcelona.