El Govern atorga subvencions per a la dinamització territorial a 11 municipis de les comarques del Gran Penedès

·         L’executiu ja ha notificat la resolució provisional de la convocatòria de les subvencions per a la dinamització territorial 2018-2019 i el novembre es publicarà la resolució definitiva 

·         En aquesta convocatòria s’han presentat un total del 502 sol·licituds a tot Catalunya

El Govern, a través de la Secretaria d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran del Departament de la Presidència, ha atorgat les subvencions per a la dinamització territorial 2018-2019 a 11 municipis de les comarques del Penedès. De moment, l’executiu ha notificat la resolució provisional als ens locals mitjançant la seva publicació al Tauler electrònic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.
 
Ara, les entitats proposades com a beneficiàries, podran formular les al·legacions convenients en el termini de 10 dies hàbils així com presentar la documentació tècnica necessària. La resolució definitiva es publicarà el proper mes de novembre. En la convocatòria, que es va obrir el passat 31 de maig, s’hi han presentat un total de 502 sol·licituds. La proposta de resolució provisional estableix que la quantitat màxima de les subvencions és de 50.000€ per cada ajuntament sol·licitant.
 
L’objectiu d’aquests ajuts de dinamització és la definició i execució d’accions prioritàries que comportin un valor afegit important pels municipis per tal d’afavorir la dinamització territorial i la igualtat d’oportunitats de les persones que viuen en aquest entorn.
 
Relació dels municipis del Penedès beneficiaris dels ajuts (resolució provisional):
 
Sant Cugat Sesgarrigues
Alt Penedès
Santa Fe del Penedès
Alt Penedès
Montmell
Baix Penedès
Sant Martí de Tous
Anoia
Llacuna
Anoia
Jorba
Anoia
Copons
Anoia
Cabrera d'Anoia
Anoia
Rubió
Anoia
Montmaneu
Anoia
Santa Maria de Miralles
Anoia