S'apropa una nova edició de l'European Balloon Festival

L’European Balloon Festival és una concentració internacional de globus aerostàtics que es va celebrar per primera vegada l’any 1997 a Igualada. Des d’aleshores s’ha consolidat com una competició i un festival de referència a nivell europeu on aplega durant quatre dies (de dijous a diumenge) més d’una cinquantena de globus aerostàtics amb els seus equips, procedents d’arreu del món, i més de 25.000 visitants.

El festival té lloc durant la primera quinzena de juliol a Igualada i aplega durant quatre dies (de dijous a diumenge) més d’una cinquantena de globus aerostàtics, amb els seus equips, procedents d’arreu de la geografia i a més de 25.000 visitants.

Un dels moments més espectaculars és l’encesa nocturna de globus Night Glow Piromusical que anirà acompanyat del concert de  JoKB i les Oques Grasses, dins del festival Anòlia. Aquest any durant cada dia del festival també hi haurà Iglús de Vent, repartits per tota la ciutat on es realitzaran per tot Igualada  amb activitats culturals i lúdiques d’entitats de la ciutat dins de teles de globus reciclades. El programa complet d’actes es pot consultar a la pàgina web ebf.cat

 

Data: 10/07/2019 fins 14/07/2019


www.ebf.cat/ca/