El Consell impulsa trobades de coneixement entre els productors alimentaris de l'Anoia

En el marc del projecte l’Anoia, del Camp a la Taula del Consell Comarcal de l’Anoia, que dóna suport al teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat, s’ha impulsat una nova iniciativa per fomentar la coneixença entre els productors/elaboradors de l’Anoia.

Es tracta d’unes trobades que es realitzaran en diferents obradors i cellers de productors de la comarca per conèixer les seves realitats i experiències que poden ser d’interès per a la comercialització i cooperació empresarial, potenciant la inspiració, la confiança i la possible col·laboració futura. A més, en alguna de les trobades es convidaran altres agents a qui els pugui ser també d’interès, tipus restauradors, distribuïdors, etc.

La primera sessió tindrà lloc el proper dimecres 26 de juny a les Caves Pagès Entrena, on el Joan i la Mercè obriran les portes del celler per explicar el seu model de negoci. Es podrà conèixer com ha evolucionat el seu celler familiar, l’obertura de nous mercats i la creació de nous productes basats en l’enoturisme.

Les trobades estan dirigides per l’experta en innovació i creació de noves iniciatives empresarials innovadores i col·laboratives Teia Guix i Boqué de l’empresa Co- emprèn.

La primera sessió tindrà lloc el dimecres 26 de juny a les 9:30h i és previst una durada de 2’5 hores. Els interessats a participar-hi poden fer la inscripció al Consell Comarcal de l’Anoia 938051585 Laia Costa o lcosta@anoia.cat.

L’Anoia del Camp a la Taula és un projecte del Consell Comarcal de l’Anoia, en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra, impulsat per la Diputació de Barcelona.