Més de 25 expositors a la primera Fira Arrels del Mercat del Pla d'Òdena

Aquest passat diumenge el Mercat del Pla d'Òdena va viure un bonic matinal amb l'acolliment de Fira Arrels amb la presència de vint-i-cinc expositors i un bon grapat de diferents activitats programades. El fil conductor d'aquesta mostra era la presa de consciència, el respecte, el creixement i la solidaritat.

La qualitat de les parades van fer molt atractiva la fira. Per alguns dels expositors era la primera vegada que participaven en una fira i van mostrar l'agraïment d'haver-los facilitat l'oportunitat de donar-se a conèixer. La finalitat d'aquesta iniciativa ha estat molt ben valorada entre els participants i el públic assistent i l'organització se sent satisfeta d'haver portat a terme un nou concepte de fira i pren nota de les coses a millorar, a perfeccionar i/o a canviar i també de noves idees per a una possible segona edició.

L'organització mostra el seu agraïment a totes les persones que hi han participat.
Aquesta és la segona fira que se celebra aquest any en l'espai del mercat setmanal amb l'objectiu i el pressupost de dinamització d'aquest. La primera fira d'enguany va ser la Fira de les Dones, el passat 10 de març.


La Fira Arrels va coincidir amb el segon aniversari del Mercat del Pla que s'ha celebrat aquesta mateixa setmana. Recordem que el mercat va iniciar la seva activitat el 4 de juny de 2017 amb l'objectiu de dinamitzar el nucli del Pla de la Masia, d'apropar serveis i de construir un punt de trobada i sociabilització entre veïns i veïnes.