El DesFOLCa't busca voluntaris i famílies acollidores per a la seva 28a edició

El Festival de Música Popular i Tradicional se celebrarà del 28 al 30 de juny a Calaf.

L'organització fa una crida als veïns i veïnes de la vila i d'arreu de la comarca per col·laborar amb les tasques del festival i acollir artistes procedents d'arreu del món. Les inscripcions es poden realitzar a través d'aquest formulari al web www.calaf.cat

 

Desfolca't 2019
Desfolca't 2019
El DesFOLCa't, Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf, busca voluntaris i famílies acollidores per a la seva 28a edició, que tindrà lloc del 28 al 30 de juny i reunirà artistes d'arreu del món.

 

El festival creix any rere i any i per primera vegada fa una crida als veïns i veïnes de Calaf i comarques properes a participar al festival. D'una banda, els voluntaris i voluntàries realitzaran tasques com l'acompanyament de músics durant la seva estada al festival, el control d'espais i el muntatge i desmuntatge.

D'altra banda, s'emplaça a les famílies de Calaf i rodalies a acollir, durant un o més dies, els artistes que actuaran durant el cap de setmana. Des del DesFOLCa't es proporcionarà la manutenció dels artistes i l'organització farà d'intermediària en la gestió de la seva acollida (dies i horaris, lliurament de claus en cas que sigui necessari, etc.), per tal d'oferir totes les facilitats a les famílies. Les inscripcions es poden realitzar a través d'aquest formulari. Per més informació es pot consultar aquest document.

El Festival presentarà properament la imatge d'enguany, així com tota la programació de la 28a edició.

 

Inscripcions i tasques dels voluntaris i famílies acollidores

Us podeu inscriure com a voluntaris o famílies acollidores a través d'aquest formulari: http://bit.ly/2MfjbHD

 

VOLUNTARIS
● Acompanyament a músics
Cada grup de músics tindrà una persona de referència que l'acompanyi durant el cap de setmana. Caldrà anar-los a rebre, acompanyar-los a l'espai on s'allotgen, a les proves de so, vetllar perquè estiguin a punt abans del seu concert, etc.


● Control d'espais
Controlar l'accés als espais de concerts mentre els tècnics de llum i so no hi siguin, per la protecció del material.


● Muntatge i desmuntatge
Muntar i desmuntar espais d'actuació. Abans d'alguns concerts caldrà posar i treure cadires, taules, carpes, etc.

 

FAMÍLIES ACOLLIDORES
● Allotjament músics
Animem els veïns i veïnes de Calaf i rodalies a acollir, durant un o més dies, els artistes que actuaran durant el cap de setmana. Des del Desfolca't proporcionarem la manutenció dels artistes i farem d'intermediaris en la gestió de la seva acollida (dies i horaris, lliurament de claus en cas que sigui necessari, etc.) per tal d'oferir totes les facilitats a les famílies acollidores.