Jornada formativa per entitats i joves de la comarca per unes festes de qualitat; sense riscos i amb bones actituds

Des del Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia i dins del marc del programa GPS Jove (Grup Promoció Salut), juntament amb l’Àrea d’Igualtat de Gènere i LGTBI de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, es posa en marxa la 3a edició de la  formació per entitats i joves de la comarca: Festes de Qualitat amb la intenció d’apoderar els i les joves com a agents actius i transformadors de certes dinàmiques relacionades amb l’oci nocturn.

L’objectiu de la jornada és debatre i treballar sobre la prevenció de riscos derivats del consum d’alcohol i drogues en els espais d’oci i en com podem reduir i/o prevenir les actituds sexistes i la violència masclista que trobem present en aquests espais de la mà d’expertes en la matèria.

Es tracta d’un taller formatiu de 4h de durada i es durà a terme el dissabte 15 de juny al matí, de les 9:30h a les 14h, a l’Oficina Jove de l’Anoia (Consell Comarcal de l’Anoia – Plaça St. Miquel 5, d’Igualada).

Es convida a participar a totes les entitats i grups de joves que organitzen activitats d’oci nocturn en els seus municipis per tal de construir plegats unes festes més segures. En finalitzar la sessió es lliurarà un certificat d’aprofitament als i les assistents. 

Els interessats/des poden formalitzar la seva inscripció a través de la pàgina web anoia jove.cat