El Consell Comarcal edita la guia “Espais de l'Anoia per gaudir amb infants”

El Consell Comarcal de l’Anoia, Anoia Turisme, amb el suport de la Diputació de Barcelona ha editat la guia “Espais de l’Anoia per gaudir amb infants” fruit de la iniciativa de la Blanca Roma, educadora de la llar d’Infants de la Rosella d’Igualada, que cada mes proposava una sortida per infants a algun indret de la comarca a les famílies.

Així, ha sorgit el nou document, una guia turística de rutes adreçades a infants per conèixer diferents racons amb encant de la comarca de l’Anoia. Com en les anteriors guies editades per Anoia Turisme, l’objectiu és sempre  promocionar l’Anoia com a destinació de turisme d’interior. 

“Espais de l’Anoia per gaudir amb infants” és un recull de 12 caminades adreçades a infants per conèixer diferents racons amb encant de la comarca de l’Anoia. El document convida a realitzar les excursions fins i tot abans que els nens i nenes comencin a caminar, portant-los a la motxilla o al cotxet. De fet, una de les informacions que es troba a totes les excursions és la possibilitat de si és possible o no de fer-les en cotxet, així com altres informacions d’interès com els restaurants dels voltants, la descripció del recorregut, com arribar-hi,… 

A través d’un personatge -la guineu Dufa- la guia ofereix consells perquè els animals que viuen al bosc i tota la població en general pugui gaudir durant molts anys de l’entorn que ens envolta.

Concretament, les 12 caminades que s’expliquen són: Font Cuitora de La Llacuna, Coves de Castellolí i Font del Ferro, Gorg del Nafre de Copons, Resclosa de Jorba o de la Riera de Rubió, Mirador de Montserrat, Santuari de Sentfores, Molí de la Roda,  Un tomb cap a la Malesa de La Torre de Claramunt, Visita a l’església de La Tossa de Montbui, Parc Fluvial del Riu Anoia, L’entremat fluvial de Carme. Seguim el camí de l’aigua i  Per la Pineda de Can Fer.

La guia “Espais de l’Anoia per gaudir amb infants” és una publicació de 30 pàgines que es podrà trobar als diferents ajuntaments i punts d’informació de la comarca (hotels, museus, allotjaments, restaurants,…). També es podrà descarregar al web d’Anoia Turisme.