RAC 1 porta la seva cursa popular aquest diumenge a Igualada

L’emissora de ràdio líder de Catalunya aterrarà aquest diumenge a Igualada. Des de fa 5 anys que RAC1 organitza una cursa popular, en què hi participen diversos presentadors dels programes, a més de tothom que s’hi vulgui apuntar. La primera edició es va fer a Barcelona l’any 2015 per celebrar el 15è aniversari de l’emissora i des de llavors s’ha fet una edició a les 4 capitals de província.

El proper diumenge 19 de maig els carrers d’Igualada s’ompliran del vermell corporatiu de l’emissora. La ràdio del Grup Godó ha escollit la capital de l’Anoia per celebrar-hi la 5a edició de la seva cursa, coincidint que Igualada és Ciutat Europea de l’Esport aquest any 2019. Les inscripcions per la cursa es tanquen aquest dimarts a la nit.

Afectacions de trànsit

La celebració de la cinquena edició de La Cursa de RAC1 comportarà afectacions de mobilitat, estacionament i transport públic, especialment al terç Sud d’Igualada, el cap de setmana del 18 i 19 de maig. Les afectacions començaran el vespre del dissabte, dia 18, al c/ Joan Maragall, amb prohibició d’aparcar i circular, a excepció dels accessos als guals. L’endemà, diumenge, el tall de trànsit s’estendrà, a partir de les 7h, a tota la calçada Sud del Passeig Verdaguer, entre els carrers de Santa Caterina i Òdena. I, a partir de les 10:30h i fins a la finalització de la prova, no es podrà circular en tot el seu recorregut. La cursa sortirà des de la Pl. Catalunya i discorrerà principalment pel Pg. Verdaguer Sud, Av. Pau Casals, cruïlla del Mirasol, Av. Caresmar, c/ Soledat, Pl. del Rei. Pg. de les Cabres, Pl. de la Creu, nucli històric, Pl. Ajuntament, part del barri Sant Agustí, c/ Sant Jordi, Rambla Sant Isidre, Rambla Nova, c/ Santa Caterina, c/ Aurora, Pl. Cal Font, c/ Galícia, c/ Òdena i, novament, Pg. Verdaguer i Pl. Catalunya. A partir del migdia es tornarà a restablir progressivament la normalitat. Les prohibicions d’estacionament i de circulació al llarg del recorregut se senyalitzaran convenientment per part de la Policia Local d’Igualada.

El Via Lliure també es farà des d’Igualada

El programa dels matins del cap de setmana, el Via Lliure, també es farà des de la capital de l’Anoia. Presentat per Xavi Bundo, comptarà amb la presència de persones de la comarca per parlar de l’actualitat de l’Anoia i donar a conèixer-la a l’audiència.