Prop de 170 paradetes omplen la Fira del Sant Crist

Aquest cap de setmana, en el marc de les Festes del Sant Crist, els pierencs i les pierenques gaudiran de la Festa Devotion, el Correfoc i la I Marxa Solidària contra el càncer

El passat cap de setmana, la vila va viure la trentena edició de la Fira del Sant Crist. Els pierencs i les pierenques van gaudir d’uns dies assolellats, que van animar encara més a la ciutadania a sortir al carrer i passejar per les prop de 170 paradetes d’establiments locals, de comerços de fora del municipi i del mercat medieval, que també va oferir tallers i productes d’artesania.

El dissabte es va inaugurar la fira amb la presència d’autoritats locals i representants d’entitats i associacions, així com amb l’acompanyament musical de la Marching Band de l’Aula Municipal de Música, la col·laboració del Pubillatge i actuacions de la colla de Falcons de Piera. Així mateix, el diumenge es va celebrar la diada del Sant Crist amb una àmplia oferta lúdica i cultural com el XII Piera Motor Festival, activitats infantils, vermut musical i concert i ball de la mà de La Maravella.

Les Festes del Sant Crist continuaran demà, dimecres 1 de maig, amb el 43è Aplec de Mas Bonans amb missa, ballada de sardanes i jocs per a tothom. De la mateixa manera, el divendres 3 de maig, la celebració seguirà amb la Festa Devotion. A les 23 hores, la Nau de Cal Sanahuja s’omplirà de música amb els DJs Jofre Soteras, Miquel del Pozo, Álvaro J. Varen i Jose Fariña. L’endemà, dissabte 4 de maig, a les 22 hores, a l’Escola Flandes es donarà el tret de sortida al Correfoc, que finalitzarà a la plaça de la Sardana, i a la mitjanit, la Nau de Cal Sanahuja acollirà un concert amb Hey! Pachucos i un ampli repertori de cançons i imitacions.

El diumenge 5 de maig, s’organitzà la I Marxa Solidària contra el càncer. A les 9.30 hores, les persones participants sortiran del Gall Mullat i recorreran un itinerari de cinc quilòmetres apte per a tothom. Participar-hi tindrà un preu solidari de 7 euros. Cal inscriure’s prèviament a https://www.inscripcions.cat/marxatvp2019.

Finalment, a les 12 hores, es farà el lliurament de la dotzena edició dels Premis TREC amb l’actuació d’alumnat i professorat de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases.