Aerosport

Aerosport és el certamen d’aeronàutica general i esportiva. El festival aeri tindrà lloc el diumenge 19 de les onze a les dues del migdia, quan els visitants podran gaudir de l’espectacle acrobàtic de l’internacional pilot Cástor Fantoba, el pilot local Álex Balsells i la patrulla italiana Blu Circe Team. Al festival també se sumaran les acrobàcies de parapents i les demostracions de tot tipus d’aeronaus, entre elles, els yaks, que tant criden l’atenció dins del sector i entre el públic en general.+

Els drons tornaran a tenir el seu paper en el certamen d’aquest any, repetint així l’èxit dels dos anys anteriors. S’espera una concentració d’aquestes naus, així com expositors que oferiran les últimes novetats de les diferents tipologies que existeixen.

Les simulacions de vol també tindran un paper important aquest any, aquells que no s’acabin d’atrevir a volar i primer vulguin provar-ho amb els peus a terra disposaran de diferents simuladors per tenir un primer contacte amb l’aviació. I com sempre, pels més atrevits, existirà la possibilitat de volar contractant vols bateig al mateix aeròdrom.

Les conferències tècniques i les exposicions de fotografia completessin un programa ple d’activitats per a tots els públics.

Aerosport és una Fira organitzada per Fira d’Igualada amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i l’Ajuntament d’Òdena i el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Però a més del compromís de l’administració, Aerosport compta amb la col·laboració de moltes empreses privades del territori que amb les seves petites aportacions contribueixen en l’èxit de l’esdeveniment i la promoció del territori.

Data: 04/05/2019 fins 05/05/2019


www.firaigualada.org/aerosport/aerosport/