El barri dels Gats acull l'onzena Festa de la Forja

La celebració, que pretenia mostrar a la ciutadania l’art dels vells oficis, va incloure un esmorzar popular, tallers infantils, un concert vermut i l’escudella del ferrer

El passat dissabte es va celebrar la Festa de la Forja al barri dels Gats. La jornada va engegar amb l'esmorzar popular i els tallers de forjar, oberts a la participació de tothom. Enguany, hi va haver una àmplia proposta de tallers adreçats sobretot als més petits, com el taller de fer figures de fang, el de cistelleria, el de bijuteria artesana o el de bufar vidre. 

La festa va integrar un concert vermut, amenitzat pel grup Els Forgats, format en la seva totalitat per músics del barri dels Gats. Seguidament, es va servir l'escudella del ferrer amb carn d'olla, feta pels cuiners del barri. En aquest sentit, es va fer un agraïment a les cuineres que han fet l'escudella tots aquests anys i que en aquesta edició han estat rellevades per veïns i veïnes del barri del raval. A la tarda, una mica plujosa, es van fer jocs per als infants que van servir per tancar la festa.