080 Barcelona Fashion i Rec.0 convoquen la 4a edició del concurs per a dissenyadors i marques de moda emergents

·        Avui s’obre la convocatòria de la 4a edició del Concurs 080 Barcelona Fashion/Rec.0, on el certamen de moda i el festival tornen a sumar esforços en la recerca del millor dissenyador/a o marca de moda emergent
 
·        Com a novetat, al guanyador d’aquesta edició se’l distingirà amb un premi doble: una pop-up store a la propera edició del Rec.0 i un espai a la Pop-up Gallery a la propera edició del 080 Barcelona Fashion
 
·        Un jurat format per la dissenyadora Cristina Fernàndez, fundadora i directora d’art de Little Creative Factory; la periodista de moda de Tendencias.Tv, Francesca Tur; un membre del 080 Barcelona Fashion, i un representant de l’equip de Recstores seran els encarregats d'escollir el guanyador
 
 
Una edició més, 080 Barcelona Fashion i el festival Rec.0 impulsen el concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0, per a dissenyadors i marques emergents. El 080 Barcelona Fashion de la Generalitat de Catalunya, a través d’aquesta acció, torna a sumar esforços amb el Rec.0 amb la finalitat de donar suport i visibilitat als joves talents del sector de la moda a Catalunya.
 
Com a novetat, el dissenyador o marca premiada obtindrà un doble guardó; a més de la pop-up store al Rec.019 d'Igualada (que se celebrarà del 8 a l’11 de maig), el guanyador disposarà d'un espai de venda al Pop-ups Gallery de l'edició de juny del 080 Barcelona Fashion, al Recinte modernista de Sant Pau.
 
El concurs es vehicula a través de Facebook, i els dissenyadors i marques joves poden presentar els seus treballs des d’avui i fins el proper 15 d’abril. Els primers deu finalistes es decidiran per votació popular. D’aquests deu, un jurat  professional format per la dissenyadora Cristina Fernàndez, fundadora i directora d’art de Little Creative Factory; la periodista de moda de Tendencias.Tv, Francesca Tur; un membre del 080 Barcelona Fashion, i un representant de l’equip de Recstores, preseleccionarà tres, d’entre els quals escolliran al guanyador o guanyadora.
 
L’entrega del premi serà el dia 25 d’abril en un acte que tindrà lloc a la botiga NU#02 de Barcelona, i comptarà amb la presència del jurat, finalistes i altres representants del sector de la moda.
 
La firma Eñaut va ser la guanyadora de la passada edició del concurs, marca emergent de moda home fundada al  2018 pel dissenyador basc establert a Barcelona Eñaut Barruetabeña. Els guanyadors de les anteriors edicions han estat 113 Maison i Killing Weekend, que han desfilat, posteriorment, en el 080 Barcelona Fashion.