18 carrosses i 8 comparses superen el rècord de participació a la Festa del Pellofa

Prop d'un miler de persones van participar al carnaval de Calaf on van desfilar més de 350 persones.
1
La festa del Pellofa va donar el tret de sortida divendres al matí amb la cercavila organitzada conjuntament per tots els centres educatius del municipi i va continuar al vespre amb el torneig de Beer Pong a la festa Animal Party, una festa amb entrada oberta a l'envelat. Per commemorar la diada del 8 de març, tres dones van ser les djs protagonistes de la nit: el duet d'Igualada ELLES, la santmartinenca Virgi Energy i la calafina Judit Mit.
2
Enguany, l'espectacle infantil va tenir lloc dissabte al matí. Jaume Ivars amb "Que comenci la festa" va fer protagonistes als infants i les seves disfresses. Alhora, La Polseguera van ser els encarregats d'anar per les botigues de la vila a fer la valoració del concurs de botiguers on van participar més d'una trentena de comerços i tots ells van rebre un premi.

La rua va ser la gran protagonista, va superar el rècord de participació amb 18 carrosses i 8 comparses, amenitzada amb el ritme de la batucada Maracuyá. Arribades les reines Pellofa amb una entrada estel·lar, van donar inici a la rua que anava des del Casal de Calaf fins a l'envelat. Calafins i calafines van omplir els carrers de disfresses, música, carrosses i comparses, creant un ambient de disbauxa i festivitat.

Arribats a l'envelat, les Pellofes van ser les reines de la festa fent un repàs irònic i pujat de to de l'actualitat municipal, la política general i la reivindicació de la figura de la dona, seguidament, van realitzar l'entrega de premis del concurs de carrosses i comparses.

PREMIS RUA DE CARNAVAL

Carrossa més animada: Catrina World

Carrossa més original: Galaxfins

Carrossa més espectacular: Popins

d
x
s

PREMIS MILLOR COMPARSA: La confraria de la Santa Birra

La festa va continuar amb la XIII Mamada, el corre-bars de Carnaval, amb l'assistència de 220 persones. Va comptar amb la participació de 7 bars del poble que van oferir un gran assortit de menjar i beure als participants que després van anar a l'envelat per acabar la festa.

Finalment, el multitudinari ball de disfresses va comptar amb els concerts de Mayayo Rif, Tapeo Sound System i Dj Markus Wolf. Durant el ball, també es va realitzar un concurs de disfresses i les comparses premiades en aquest cas van ser: "Era un domingo en la tarde fui a los autos de choque" per ser la disfressa "més catxonda" i "Cruelas" per ser la disfressa que "més ho peta".

44
9
8

Podeu veure la galeria fotogràfia al Facebook de l'Ajuntament de Calaf