TALLER OBERT SOBRE TECNOLOGIA I TURISME SOSTENIBLE

És el segon taller que forma part de la programació del New Healthy Destinations Lab, una iniciativa conjunta de l'Ajuntament i Airbnb

L’Ajuntament d’Igualada i Airbnb continuen amb la programació del New Healthy Destinations Lab, la iniciativa per construir i promoure un turisme sostenible a Igualada i la comarca de l’Anoia que beneficiï la comunitat local, amb un taller amb l’objectiu de donar eines sobre el potencial de la tecnologia en la creació de destinacions sostenibles i ampliar el paper de les oportunitats locals, responsables i inclusives en el turisme, que està dirigit al públic general.

El taller tindrà lloc aquest dimecres dia 13, de 16 a 20 hores, a l’Adoberia Bella d’Igualada. Durant la sessió, els assistents podran aprendre sobre marketing digital, medi ambient, accessibilitat i hospitalitat de la mà d’experts de prestigi i dels amfitrions de l’Anoia presents  a la plataforma.

Tots els igualadins i igualadines interessats en descobrir més poden inscriure’s al taller a través del WEB del New Healthy Destinations Lab.

Aquest és el tercer taller programat com a part de la iniciativa New Healthy Destinations Lab. Abans de la celebració del New Destinations Summit encara tindrà lloc un altre taller, centrat en la gestió del turisme.

Aquests tallers formen part de la iniciativa Healthy Destinations Lab, que reflecteix el focus d’Airbnb en impulsar el turisme local, autèntic i sostenible en països i ciutats d’arreu del món, en línia amb la seva Oficina de Turisme Sostenible. Aquestes iniciatives lliguen també amb la voluntat de l’Ajuntament d’Igualada d’explorar el turisme sostenible com un sector de futur que pugui generar noves alternatives econòmiques tant a la ciutat com a la comarca de l’Anoia. El desenvolupament, de la mà dels agents locals, d’una marca turística atractiva basada en el turisme d’experiències és, precisament, un dels objectius contemplats en el futur pla local de turisme de l’Ajuntament, que actualment es troba en la seva fase final de redacció.