Aquest diumenge 24 té lloc la 11a Botifarunner de la Llacuna.

La cursa de muntanya torna amb els 350 dorsals exhaurits i amb ganes de que els corredors gaudeixin un any més de l'entorn de la vila. 

La prova compta amb el suport de desenes de voluntaris, que any rere any fan possible l'esdeveniment, i visitants i acompanyants, ompliran d'ambient el poble i les muntanyes de La Llacuna.

A la plaça Major del poble, l'activitat arrencarà a primera hora del matí i els participants més matiners podran recollir el seu dorsal a partir de les 8. A les 10 hi haurà el tret de sortida de #LaClàssica, l'habitual cursa de 22 quilòmetres, i mitja hora més tard, el tret de sortida de #LaRàpida, amb 11 quilòmetres de distància. Tots ells gaudiran, en arribar, de l'entrepà de botifarra. A més, enguany el podran acompanyar d'una cervesa artesanal, elaborada especialment per a l'ocasió, gràcies al productor local Aleix Puig. A la 1 del migdia tindrà lloc el lliurament de trofeus i amb l'arribada dels últims corredors es donarà per finalitzada una nova edició de la popular cursa de muntanya.