Nou taller d'AirBnB aquest dimecres a Igualada, sobre noves tecnologies

L’Ajuntament d’Igualada i Airbnb continuen amb la programació del New Healthy Destinations Lab, la iniciativa per construir i promoure un turisme sostenible a Igualada i la comarca de l’Anoia que beneficiï la comunitat local, amb un taller dirigit al públic general per conèixer les oportunitats que ofereix la tecnologia i com formar part de la comunitat d’Airbnb per compartir la llar, oferir experiències enriquidores i donar la benvinguda a viatgers d’arreu del món.
 
El taller tindrà lloc aquest dimecres dia 20, de 18 a 20:30 hores, a l’Adoberia Bella d’Igualada. Durant la sessió, els assistents coneixeran com poden formar part d’un turisme responsable a Igualada i l’Anoia que posi en valor la cultura, el patrimoni i el territori amb respecte pel medi ambient i la comunitat que l’acull.
 
Tots els igualadins i igualadines interessats en descobrir més poden inscriure’s al taller a través del web del New Healthy Destinations Lab, a la pàgina habilitada sobre el taller.
 
Dos tallers més fins al maig
Com a part de la iniciativa New Healthy Destinations Lab, hi ha programats dos tallers més a Igualada destinats a posar en valor a la comunitat local i dotar-la dels coneixements i les eines necessàries per obrir la ciutat al món i potenciar un turisme sostenible. Els vinents tallers tractaran sobre les claus per ser un bon amfitrió i la gestió del turisme, entre d’altres.
 
Aquests tallers formen part de la iniciativa Healthy Destinations Lab, que reflecteix el focus d’Airbnb en impulsar el turisme local, autèntic i sostenible en països i ciutats d’arreu del món, en línia amb la seva Oficina de Turisme Sostenible. Aquestes iniciatives lliguen també amb la voluntat de l’Ajuntament d’Igualada d’explorar el turisme sostenible com un sector de futur que pugui generar noves alternatives econòmiques tant a la ciutat com a la comarca de l’Anoia. El desenvolupament, de la mà dels agents locals, d’una marca turística atractiva basada en el turisme d’experiències és, precisament, un dels objectius contemplats en el futur pla local de turisme de l’Ajuntament, que actualment es troba en la seva fase final de redacció.