3A EDICIÓ DEL CONCURS DE TRUITES DE LA MASUCA

L’Associació de Botiguers de la Masuca organitza novament aquest popular concurs de truites amb importants premis per als guanyadors.

Aquest Dijous Llarder, 28 de febrer, el Mercat Municipal de La Masuca torna a organitzar el seu concurs de truites, que enguany arriba a la tercera edició.Aquesta és una iniciativa de l’Associació de Botiguers de la Masuca, l’entitat que aplega bona part dels comerciants d'aquesta instal·lació, amb la col·laboració del departament de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada.

El concurs tindrà tres premis valorats tots ells en 120 euros. Un jurat professional valorarà cada truita i repartirà tres premis en forma de vals de compra per a qualsevol botiga o parada de l’associació. La millor truita guanyarà un val de compra valorat en 60 euros, la segona classificada s’emportarà un val valorat en 40 euros i la tercera, un tercer val per valor de 20 euros. Les bases del concurs es trobaran properament a la pàgina de Facebook del Mercat de la Masuca.

La recepció de les truites es farà el mateix Dijous Llarder, al matí de 11 a 13h i a la tarda de 17 a 18h, al propi Mercat. El jurat farà les seves valoracions un cop tancat el plaç de presentació de truites i farà efectiu el seu veredicte a les 19h, quan es farà el lliurament de premis. A continuació es farà una degustació de totes les truites presentades a concurs oberta a tothom.

(*informació via Mercat de la Masuca)