EcoFira de Calaf

Aquest certamen es converteix un any més en aparador i punt de trobada de persones i professionals que, des d’àmbits diversos, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país.


Aquest any, l’eix temàtic serà l’aigua i en especial com fer-ne un bon consum per evitar problemes d’escassetat i sequera. La mostra reunirà expositors de diferents sectors econòmics com són l’alimentació, la gastronomia, les energies renovables, la bioconstrucció, el reciclatge, la salut ambiental, l’artesania i un llarg etcètera de propostes vinculades a l’ecologia, el medi ambient i la sostenibilitat. Entre aquests, podreu trobar diferents empreses vinculades al nostre territori, motiu pel qual encara pren més sentit aquesta fira.


El nucli principal de l’Ecofira de Calaf s’ubica al cèntric carrer Raval de Sant Jaume, on setmanalment se celebra el Mercat de Calaf. I en el seu entorn, podreu prendre part d’una multitud d’activitats paral·leles i ponències que mantenen un vincle directe amb la temàtica d’aquesta proposta firal. Us animem a participar als tallers, gaudir dels espectacles i veure les demostracions.


L’EcoFira, organitzada per l’Ajuntament de Calaf, és possible gràcies al suport i col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 

Data: 14/04/2019


www.firescalaf.cat/eco-fira-de-calaf/