La Festa Major d'Hivern de Capellades acaba demà dimecres

Per acabar amb les diferents propostes de Festa Major d'Hivern demà hi haurà teatre familiar, després de l’Ofici de Santa Dorotea a l’església a les 11:15, amb l’espectacle “Gran Hotel Italino” de la Companyia La Tal. L’argument gira al voltant d’un personatge que s’encarrega de rentar els llençols d’un gran hotel, creant-se un món paral·lel i ple de fantasia.

Capellades està celebrant la seva Festa Major d’Hivern. Els actes van començar divendres amb la proposta teatral “A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)”, dirigida per Marc Rosich i protagonitzada per Roberto G. Alonso. El matí es va fer una jornada de treball amb els alumnes de quart d’ESO de l’Escola Mare del Diví Pastor i els de l’Institut Molí de la Vila que estudien el quart ... En aquesta trobada Roberto G. Alonso els va fer plantejar la quotidianitat del dia a dia, però trencant tabús i sense autoposar-se límits ni barreres.

Al vespre es va posar en escena aquesta obra de teatre polític que, des d’un punt de vista molt personal, denuncia l’abandonament de l’administració cap a les persones sense llar.

Diumenge les dues propostes de Festa Major d’Hivern van tenir la música com a protagonista. Al matí, a la Cafetera de La Lliga es va fer un concert vermut amb Fragle Folk que va tenir molt bona acollida. Per la tarda, el Teatre La Lliga es va quedar petit per acollir el nombrós públic que va voler presenciar l’estrena del nou repertori de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia de bandes sonores de pel·lícules.