El vintè Rec.0 tindrà lloc del 8 a l'11 de maig

Vintena edició del Rec.0 ja, que es va celebrar per primer cop la tardor del 2009. Un certamen que tria de nou el mes de maig per oferir quatre jornades intenses de compres, cultura i gastronomia.

 

Les 'pop-up stores' estaran a punt pel maig
Dates confirmades pel que serà el Rec.019. L'arrencada serà el dimecres 8 de maig, amb la cloenda el dissabte 11. I, pel mig, quatre dies amb una seixantena ja d'espais de velles adoberies ocupades per marques de tendència. De nou, es combinarà la venda radical d'estocs en un ambient industrial, acompanyada d'esdeveniments culturals, de gastronomia i 'happenings' de grans marques. Com sempre, el Rec Street Food oferirà la millor gastronomia amb alguna novetat destacada. A més, hi ha oberta una convocatòria per a marques i dissenyadors que estiguin interessats en formar part del Rec.019. Poden posar-se en contacte per correu (info@recstores.com) i se'ls faran arribar les Bases de Participació.

Les Rec.0 Experimental Stores són des de 2009 una aposta fixa en el calendari d'esdeveniments d'Igualada. És la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda d'Europa, s'ha consolidat amb nou anys com un nou format de retail atractiu i innovador per a les marques i els consumidors. El que va néixer com un experiment per donar a conèixer un vell barri amenaçat s'ha convertit en un gran esdeveniment que va rebre, en la passada edició d'hivern, 120.000 visitants, el 70% de fora de la comarca de l'Anoia i on es van transformar 57 espais en pop-up stores, amb 110 marques venent els seus estocs, entre dissenyadors alternatius i marques consolidades.