Saps què és HioPOS? Més que un punt de venda pel teu negoci

SERHS Serveis TIC t’ofereix de la mà de HioPOS, la solució digital al núvol per gestionar de forma ràpida, eficient i productiva, el teu negoci d’hostaleria i restauració.

*Dissenya el teu establiment. La pantalla de TAULES de HIOPOS Cloud et permet d’una forma intuïtiva i senzilla visualitzar els comptes oberts en el teu restaurant.–Guanya en AGILITAT i COMODITAT–Imprimeix un subtotal, canvia de taula o fracciona el tiquet fàcilment des de la pantalla mòbil amb un sol clic.

*Gestió de comandes a la cuina. Configura les diferents situacions de les impressores i aconsegueix gestionar les teves comandes de forma més eficient. Connecta HioPOS Cloud amb les nostres pantalles de cuina i podràs controlar instantàniament l’estat d’elaboració de les teves comandes.

*Crea i personalitza els teus menús. Amb els menús de HioPOS Cloud podràs seleccionar quins articles vols i quins dies de la setmana estaran disponibles. Afegeix articles a la BBDD sense necessitat de crear-los de nou i incrementar automàticament el preu dels mateixos amb articles especials.

*Agilitza les vendes i millora el servei al client. Presa de comandes en menys temps. Amb els terminals de mà incrementa la rotació de taules i optimitza el servei. Envia a l’instant la comanda a cuina. Cobra directament amb targeta a les taules.

*Informació en temps real. Consulta tota la informació del teu negoci (informes de venda, productes, forma de pagament i auditoria d’establiments i negoci) des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu mòbil.

 

ALTRES FUNCIONALITATS

Constant actualització i innovació de funcionalitats de l’eina. Actualitzacions sense cost, gratuïtes.


Una nova forma de tramitar comandes pels teus clients. Disposa de la funcionalitat de lector de codi QR i permet que els teus clients puguin realitzar les seves comandes des dels seus propis smartphones.PACK PUNT DE VENDA. Inclou: TPV HioPOS + llicència, Impressora tiquets USB + llicència + calaix portamonedes. Permanència obligatòria de 12 mesos.

Inversió inicial (alta, parametrització inicial, instal·lació IN-SITU i formació): pagament únic de 480€.

PACK ACCESSORIS (Opcional). Complementa el teu Pack Punt de Venda amb: comandera tablet (26€/mes) , impressora USB (3.50€/mes) , calaix portamonedes (1.50€/mes).