Arrenca la 35a edició del Saló de la Infància d'Igualada

Aquest dimecres, 27 de desembre, ha arrencat la 35a edició del Saló de la Infància d’Igualada, que estarà obert fins el proper 4 de gener de 2019. Aquesta és una iniciativa de les àrees d’Infància i Joventut de l’Ajuntament que, per tercer any, han triat l’antic Escorxador com l’escenari de l’esdeveniment. Aquesta tarda l’alcalde, Marc Castells, la tinent d’alcalde d’Acció Social, Igualtat, Infància i Joventut, Carme Riera, i altres regidors del consistori, han compartit la passejada inaugural amb l’equip responsable de l’organització i han visitat els seus diferents espais.

Coincidint amb dues distincions significatives per la ciutat, com són la designació de Ciutat Amiga de la Infància 2018-2022 per part de la UNICEF i la de Ciutat Europea de l’Esport 2019 per part d’ACES Europe, en aquesta edició s’ha apostat per l’activitat física i l’esport com a eix temàtic. Per això, el seu lema és “Mou-te amb el Saló” i es manté, d’aquesta manera, la dinàmica dels darrers anys: el 2012 va ser El Saló de les Idees, el van seguir El Saló Bestial (2013), Un Saló Sonat! (2014), El Saló dels Xefs(2015), El Saló del Cinema (2016) i, l’any passat, va tenir lloc El Saló Tecnològic.

L’esdeveniment compta amb el suport i la implicació d’una vintena d’empreses i una quarantena d’entitats locals, que fan possible oferir un ampli programa d’activitats i propostes familiars, tant a l’interior com a l’exterior de l’edifici de l’Escorxador. Enguany, doncs, els habituals tallers i espais ja consolidats de lleure i oci es veuen reforçats amb una nombrosa presència d’activitats esportives i de promoció de la vida saludable

El Saló de la Infància se celebra des d’avui, 27 de desembre, i fins el 4 de gener, ambdós inclosos, i obre les portes cada dia entre les 10:30 i les 19:30h. El dia 31 de desembre, però, tancarà a les 14h i l’endemà, dia 1 de gener, tampoc obrirà. Les entrades d’un dia de validesa, tenen un preu de 3,50 euros i els abonaments per quatre jornades costen 11 euros. En el cas dels menors de 3 anys i dels acompanyants majors de 12 anys, l’entrada és gratuïta.

Es pot consultar més informació AQUÍ.

IMATGES DE L'ESDEVENIMENT A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT