RECOLLIDA D'AMPOLLES DE CAVA I RECICLATGE D'ARBRES DE NADAL

Enguany, com a novetat, les ampolles recollides a les deixalleries municipals, es portaran a una planta de recuperació de l'Alt Penedès

Coincidint amb les festes de Nadal, l’Ajuntament d’Igualada promou la reutilització de les ampolles de cava buides i en facilita la recollida a les deixalleries fixa i mòbil. Els envasos que s’apleguin es transportaran posteriorment a una planta de recuperació situada a Sant Sadurní d’Anoia.

A banda, com ja s’ha fet en anys anteriors i també a les deixalleries municipals, passades les festes es recolliran els arbres de Nadal naturals, que seran utilitzats per a fer compost que es destinarà a adob orgànic.

La deixalleria fixa es troba situada al c/ França, 24, al Polígon Industrial de Les Comes i obre de dilluns a divendres, de 10 a 13h i d 16 a 19h, i els dissabtes, de 9 a 14h i de 16 1 9h. La deixalleria mòbil es desplaça, també de dilluns a dissabte, a diferents ubicacions de la ciutat que es poden consultar AQUÍ.

Cal tenir present, però, que tant la deixalleria fixa com la mòbil no operen els dies festius. Es pot demanar més informació trucant a la deixalleria fixa 93 804 92 41 o a la Societat Municipal Mediambiental d'Igualada 93 805 50 59.