NOVES PASSEJADES DEL CICLE 'CAMINANT PER IGUALADA'

Les Rutes Saludables de la ciutat tenen com a objectiu fomentar l’activitat física de la població

El departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia organitzen, des del passat octubre i fins el juny, un seguit de caminades guiades per les Rutes Saludables de la ciutat, que tenen com a objectiu fomentar l’activitat física de la població.

S’adrecen a persones adultes i es duen a terme els dimarts i els dijous, de 10 a 12:30h, recorrent els diferents circuits que s'inlouen en el plànol recentment editat per l'Ajuntament i titulat precisament Caminant per Igualada. Això permet gaudir de diferents distàncies –la més curta de 2,3 quilòmetres i la més llarga de 6 quilòmetres– i d’entorns diversos. Durant aquestes dues hores i mitja, a banda de fer salut, una persona experta els proporciona informació sobre hàbits de vida saludables i, a més, tots els participants reben una motxilla i una cantimplora de la iniciativa Caminant per Igualada.

Per participar-hi, cal fer la preinscripció enviant un correu electrònic a promociosalut@aj-igualada.net, o bé trucant per telèfon al 93 803 19 50, extensió 4409. També es pot demanar més informació sobre aquestes caminades mitjançant les mateixes vies de contacte.

La propera convocatòria, corresponent a la primera setmana de gener, arrencarà a l’Amfiteatre de Les Comes, la de la segona setmana ho farà des del Parc Central i les dues últimes ho faran des de la Plaça de l’Ajuntament i, novament, de l’amfiteatre de Les Comes.