Festa del Tió de Clariana

La Festa del Tió d’Argençola és una matinal per a tota la família per viure l’aventura de trobar els tions al bosc. Enguany la Festa del Tió d’Argençola que arriba a la vuitena edició i se celebrarà el dissabte 8 de desembre La Festa es fa a Clariana i s’hi concentren els tions que durant tot l’any viuen als boscos del terme municipal d’Argençola. Als voltants de la riera de Clariana, els tions hi troben aigua i uns caus arrecerats del fred on esperen als més petits durant tot l’any.

El programa de la jornada serà el següent

  • A 2/4 de 10 del matí: Recepció dels participants
  • Seguidament una xocolatada per agafar forces per anar al bosc
  • A ¾ de 11 presentació de la Festa, a càrrec de Mònica Torra, que ens introduirà en el divertit món dels tions.
  • Cap a ¼ de 12 sortirem del poble per acostar-nos als màgics boscos Clariana on provarem de localitzar els tions. Ens hi donaran un cop de mà els “buscations”, els follets i tot un seguit de personatges que volten pel bosc.

Tornant del bosc

  • A partir de 2/4 d’1 del migdia: amb la Mònica Torra, “Ja tinc el Tió, i ara què??”
  • A la 1 del migdia : cantarem i ballarem amb en Jordi Giralt, del grup d’animació infantil Can Cantem.
  • A ¼ de 2 del migdia: jocs infantils amb el Tió com a protagonista.
  • La Festa s’acabarà cap a les 2 del migdia

Durant tot el matí també es podrà visitar el Mercat del Tió on hi trobareu productes locals, de proximitat i ecològics, així com artesania feta a prop de casa. Una bona opció de cara a les festes de Nadal. El mercat estarà obert des de les 9 del matí i fins a les 2 del migdia.
Hi haurà servei de bar i entrepans durant el matí i la 8a Festa del Tió d’Argençola es tancarà amb un Dinar (Fideuà, amanides i postres (Tionet de xocolata i nata) – Preu: 12 euros els adults i 6 euros els nens. Limitat a 100 persones, cal reservar els tiquets a info@casadeltio.cat.

Per a més informació, cliqueu aquest enllaç: programa festa tio 2018.

Organitza: Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d’Argençola Col·labora: El Trill, Associació cultural del terme d’Argençola i l’Ajuntament d’Argençola

 

Data: 08/12/2018


www.casadeltio.cat