Ficció televisiva per a tots els gustos al Zoom Festival d'Igualada

Avui dimarts, 20 de novembre, arrenca la 16a edició del Zoom Festival Internacionalde Ficció Televisió, que se celebra a Igualada fins diumenge, i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El programa del certamen inclou projeccions internacionals a concurs, curtmetratges, debats, secció de professionals i els premis que enguany guardonaran la periodista i presentadora Laura Rosel, el programa de sàtira política Polònia i el late show La Resistencia. A més, es distingirà amb els premis d’honor la cadena pública cultural i europea ARTE, la periodista i presentadora Mercedes Milà i la sèrie “Cuéntame cómo pasó”. Els premis s'entregaran durant la cerimònia de cloenda de dissabte a l'Ateneu Igualadí.

El Zoom Festival

El Zoom Festival de Ficció televisiva i Formats d’Igualada és el primer i únic certamen dedicat a aquest gènere a nivell internacional que se celebra a l’estat espanyol, des de l’any 2003.

Durant sis dies, la ciutat d’Igualada acull projeccions a concurs, ficció televisiva, formats, debats, presentació de programes, estrenes, curtmetratges, premis, convidats i professionals del sector de la petita pantalla. Un festival que apropa la televisió a l’audiència.