El proper 1 de novembre es fa una nova edició de la fira de Tots Sants de Calaf que té com a centre l'artesania i la IVV Fira de la Carbassa

Calaf celebrarà, el dia de Tots Sants, la quarta edició de la Fira de la Carbassa, un certamen dedicat, de manera exclusiva, al cultiu i l'artesania d'aquest fruit de tardor, tradicional de l'Alta Segarra. L'Ajuntament de Calaf, organitzador de la fira, aposta per les innovacions amb la voluntat de fer d'aquesta fira un certamen de referència a la Catalunya Central. Enguany, la fira torna amb un format volgudament dinàmic, apostant fermament per la gastronomia de proximitat amb l'espai anomenat «Tasta la carbassa», on es podran degustar tastos de carbassa tant per esmorzar com per dinar a preus populars. L'espai estarà obert de 10 a 1 del migdia, i la fira fins a les 3 de la tarda.

Com a activitats complementàries, a partir de les 11 artistes locals com Núria Martí, Marisol Franco, Ramon Puigpelat i Àngel Alonso participaran a la secció «La carbassa i l'art», on realitzaran accions artístiques vinculades amb la carbassa. També s'han programat jocs i tallers per als més petits. I hi haurà parades d'artesania feta amb carbassa, de decoració i estands relacionats amb el cultiu de la carbassa.