El nou Campió del Món de Moto GP, Marc Màrquez, Cofrare d'Honor 2018 de la Vinyalada 2018

La trobada va tenir lloc al Restaurant Ses Oliveres d'Igualada

Com cada any, la Confraria de La Vinyala  guardona i agareix a diverses persones i entitats que aprecien especialment la cuina amb cargols i que són rellevants per les seves activitats, sent un exemple a seguir.

També és el dia que l'Ajuntament d'Òdena entrega els guardons a les millors receptes de la Fira de La Vinyala.

Enguany els guardonats han estat:

  • Millor recepte del jurat: Restaurant Cal Taribó d'Igualada
  • Millor recepta del Jurat Popular: Restaurant Samuntà d'Òdena

Tanmateix, varen ser investits com a Confrares d'Honor: el Dr. Pere Gascon, Núria Feliu, Eudald Carbonell, i Marc i Àlex Mârquex.

Marc Màrquez, absent degut a la seva presència al Campionat de Moto GP que ha tingut lloc avui a Japó, va deixar gravat un missatge.

 

En quant a La Vinyala Agraïda, va distingir-se a les segÑuents Entitats: JCI i FECOLL-Aplec del Cargol

La Carme, l’Aureli, el Joan i l’Agusti van ser els #cuiners #confrares que van elaborar les #vinyales del sopar de la #ConfrariaDeLaVinyala del #mes d’#octubre., que va consistir en la recepta de Vinyales amb ceps. 

La resta de l'àpat va ser elaborat pel Restaurant Ses Oliveres, consistent en Timbal d'escalivada amb mató de cabra i plantes silvestres de bosc, vinyoles amb botifarres i ceps, préssec de La Fortesa amb crema de vainilla i pa de pessic de mel.

Van participar a la vetllada 200 començals.