La Llacuna exposarà els seus aliments DO per la Mostra de Productes d'Altura

La Mostra de productes d’Altura de La Llacuna és una fira gastronòmica i participativa protagonitzada per l’embotit, el vi i altres productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat, característics del territori.

La mostra, organitzada per l’Ajuntament, vol donar a conèixer la qualitat dels productes del municipi, impulsar la seva comercialització i promoure’n el seu consum, a més de posar en valor el món rural i el turisme d’interior.

La Llacuna, a més de 600 metres d’altitud i amb un clima similar al Penedès, està situada en un indret privilegiat per a la producció d’aquest tipus de vins, coneguts com a Vins d’Altura; a més és reconeguda pels seus excel·lents embotits.

El raïm parellada és la més fina i delicada de les varietats tradicionals blanques de Catalunya. Quan es conrea en microclimes frescos de muntanya (Penedès superior) produeix blancs aromàtics secs molt lleugers i d’aromes fruitals delicades.

És una excel·lent oportunitat per efectuar degustacions de vins i caves de qualitat de la zona, així com embotits, formatges i carquinyolis de la Llacuna.

Els tiquets per a la degustació de vins, formatges, embotits i postres es podran obtenir a l’estand de l’Ajuntament. Amb la compra d’un tiquet es podrà gaudir d’una degustació d’embotits, formatges, postres, vins i caves d’altura.

Data: 13/10/2018 fins 14/10/2018