Exit de participació a la Fira de la Cervesa Artesana de l'Espelt

Dissabte a l’Espelt es va tornar a viure una jornada molt especial. Unes 3.500 persones es van acostar a aquest petit nucli de la Conca per gaudir de la 7a edició de la Fira de la Cervesa Artesana que organitza l’associació local La Bromera.


Des de mig matí i fins ben entrada la nit tots aquells que es van acostar a l’Espelt van poder tastar les gairebé 60 varietats de cervesa artesana que oferien els 15 cervesers participants a la Fira i les van poder acompanyar amb alguna de les delícies culinàries que preparaven les food trucks que hi havia instal·lades a l’espai. La música, enllaunada durant el matí i el migdia, en directe durant la tarda-vespre amb els concerts a càrrec d’Äwen i Travelin Band i punxadiscs final amb PD Efa, va acompanyar i va animar a ballar. La jornada es va viure en un ambient immillorable, en bona companyia i amb ganes de tornar-hi l’any vinent.


Des de l’associació La Bromera es vol fer un agraïment a tots aquells que creuen en la Fira de Cervesa Artesana de l’Espelt: a tots els cervesers, food trucks i artesans presents a la fira; al Centre de l’Espelt, Gràfiques Pons, i-Enginy, Mapamundi Produccions i l’Ajuntament d’Òdena.

Font: VeuAnoia.cat