Joan Domènech assumeix temporalment la presidència de la UEA

Blai Paco va deixar oficialment la presidència de la Unió Empresarial de l’Anoia ahir dijous.

En una reunió extraordinària que va celebrar l’entitat, Paco va passar el relleu a Joan Domènech, que ocuparà temporalment el càrrec fins a la convocatòria de noves eleccions, previstes per la segona meitat del 2019.

El nomenament de Domènech haurà de ser ratificat per l’Assemblea General de la UEA el pròxim 20 de setembre.

En la carta de comiat dirigida als socis de l’entitat, el fins ara president explica que, “quan vaig entomar el càrrec ho vaig fer amb la decisió inicial de ser-hi durant un mandat i he sobrepassat amb escreix el temps que m’havia proposat, i ara és un moment ideal, amb l’entitat consolidada, de passar el relleu”. A més, també fa balanç dels seus 5 anys al capdavant de la patronal, “la UEA és avui més forta, respectada i desitjada, és una entitat de referència en tot el territori català”.

El president provisional, Joan Domènech, és l’actual president de la Fira d’Igualada i ja formava part de la junta directiva liderada per Blai Paco.

Així doncs, en aquest any que queda fins l’elecció d’un nou president, es preveu que la trajectòria de la Unió Empresarial sigui molt similar a l’actual.