Els jardins del Casino Prado s'omplen de sabors amb les propostes gastronòmiques de 10 restaurants! en el Sopar de Tast
Un esdeveniment festiu que dóna la benvinguda a l'estiu a Sitges.
Sitges enceta el seu estiu gastronòmic amb el Sopar de Tast. El Gremi d’Hostaleria ha reunit una desena d’establiments locals als jardins del Casino Prado per celebrar la cuina tradicional i contemporània més representativa del receptari sitgetà. Un Sopar de Tast ple de sabor i receptes sitgetanes.
Deu establiment que oferien ahir al vespre una degustació de les seves receptes al públic assistent, combinant cuina tradicional amb tendències contemporànies.
Aquest any, el Sopar de Tast coincideix amb la proclamació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, i Sitges se suma a la celebració sota el lema Som Gastronomia.
A més, aquesta edició compta amb un convidat d’honor: la Societat Gastronòmica de Sitges de la Societat Recreativa El Retiro, que enguany celebra el seu 20è aniversari, destacant el compromís amb les arrels i el patrimoni culinari del municipi, que ha vist créixer el seu potencial gastronòmic.