Èxit rotund de la primera edició de la Nit del Garraf, l'Esdeveniment Gourmet Comarcal de l'Any
Ahir es va celebrar la primera edició de la Nit del Garraf, una gala que va convertir-se en l’esdeveniment gastronòmic de referència a la comarca, amb l’objectiu de posar en valor el talent, la creativitat i la qualitat de la restauració garrafenca.
Impulsada pel Gremi d’Hostaleria de Sitges i el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Garraf, la Nit del Garraf va reunir professionals del sector, representants institucionals i amants de la bona cuina en una vetllada plena d’emoció, reconeixements i gastronomia d’alt nivell.
Durant la gala es va donar a conèixer el palmarès dels Premis de la Gastronomia del Garraf, que en aquesta primera edició han distingit l’excel·lència i la dedicació de diversos establiments i professionals de la comarca.
Els guanyadors d’enguany han estat:
-
Restaurant El Dinou
-
La Nova Premsa
-
Restaurant Fragata
-
Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan R. Benaprès de Sitges
Aquests premis volen reconèixer no només la qualitat gastronòmica, sinó també el compromís amb el territori, la innovació i la formació, valors essencials per a la consolidació del Garraf com a destinació gastronòmica de primer nivell.
Des de la FIHRT volem felicitar tots els guardonats i els organitzadors per aquesta iniciativa que contribueix a reforçar el prestigi i la identitat gastronòmica del Garraf.

