El jurat falla els guanyadors dels XIX Premis Nacionals d'Hostaleria
Hostelería de España ha fet públics els guanyadors dels XIX Premis Nacionals d’Hostaleria, després del veredicte del jurat. Castelló, amb l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló com a amfitriona, acollirà el pròxim 4 de novembre la gala dels màxims guardons del sector, que reconeixen les iniciatives que impulsen el creixement i l’enfortiment de l’hostaleria, enriquint-ne la marca a nivell local, nacional i internacional.
En aquesta edició s’han establert 18 categories, i els premis s’han atorgat a:
-
Empresari Hostaler: José Cobos Mena (Màlaga)
-
Empresa hostelera: Grupo Vaquer (Saragossa)
-
Empresa hostelera compromesa amb la responsabilitat social: Restaurant Santa Ana (Múrcia)
-
Empresa hostelera compromesa amb les persones amb discapacitat: Nectari Restaurant (Barcelona)
-
Empresa hostelera destacada en innovació: Gourmet Catering & Eventos (València)
-
Empresa hostelera destacada en la promoció de la cultura i la gastronomia: La Preba de la Sidra de Gascona (Astúries)
-
Empresa hostelera compromesa amb la sostenibilitat: Grupo El Pòsit (Tarragona)
-
Cuiner empresari: Pedro Sánchez Jaén (Jaén)
-
Professional de sala: Maikel Rodríguez Cortina (Toledo)
-
Internacionalització: Grupo Tatel
-
Premi a la concòrdia “José Luis Fernández Noriega”: Acció de l’hostaleria desplegada davant la DANA
-
Persona per la seva contribució a la millora del sector: Óscar Somoza Rodríguez-Escudero (Zamora)
-
Tasca de difusió i comunicació: Jonatan Armengol
-
Premi a la institució: Guía Repsol
-
Empresa proveïdora: Cerveses Alhambra
-
Tasca formativa: CIPFP Costa de Azahar (Castelló)
-
Promoció associativa en el sector: Kino Martínez (Guipúscoa)
-
Reconeixement al client: Lolita

