9è Tasta Cabrera i 7a Cursa dels Salts d'Aigua

El proper dissabte 23 de setembre, arriba la 9a edició del TastaCabrera i la 7a Cursa dels Salts d’Aigua, un dia d’esport i gastronomia que ens permetrà conèixer i gaudir de l’entorn de les Valls de l’Anoia a més de degustar els millors vins i menjars del municipi.

Per novè any, l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia organitza aquest esdeveniment que té per objectiu oferir una oferta de qualitat per tots aquells que vulguin practicar esport alhora que gaudeixen de la gastronomia de la zona amb la Fira TastaCabrera i diverses activitats per a tots els públics.

A les 9:00h del matí es donarà el tret de sortida de la cursa a la Plaça Canaletes, la qual comptarà amb un recorregut pel territori de Cabrera d’Anoia, passant pels millors espais naturals del terme. El recorregut serà de 10km, està pensat per ser una ruta adreçada a tots els públics amb dificultat lleu, però recomanem que els més petits vagin acompanyats d’un adult durant tot el recorregut.

La inscripció a la cursa és obligatòria i té un cost de 10€ amb inscripció prèvia o 15€ al mateix dia, a través de l’aplicació Chiptiempo.

La Fira Gastronòmica TastaCabrera oferirà degustacions dels millors vins i menjars del municipi de 10 a 15 hores a la Plaça de Canaletes amb la participació dels cellers i la cuina de Cabrera d’Anoia. Una oportunitat per degustar els vins de Can Feixes i Mas dels Clavers, dos dels principals exponents vitivinícoles de la comarca de l’Anoia. També es podran tastar els millors plats de tots els bars i restaurants del municipi. Les degustacions i la copa de degustació es podran comprar el mateix dia en l’estand habilitat.

Data: 23/09/2023https://www.cabreradanoia.cat/