Anòlia

Igualada celebrarà del 10 al 17 de juliol la 33a edició del Festival Anòlia que aquest any recupera una proposta artística que compagina artistes locals emergents amb altres de més renom de l’àmbit català. Tots els concerts se celebraran al Pati del Museu de la Pell, un ampli espai exterior, a excepció del concert de l’European Balloon Festival, que es durà a terme al Parc Central.

Un dels grups revelació nascuts durant el confinament, els Stay Homas, seran els encarregats d’iniciar l’Anòlia d’aquest any. Ho faran dissabte 10 de juliol al Parc Central a les 23h en el marc de l’European Balloon Festival.  El grup Stay Homas s’ha convertit en el boom de la temporada amb tres premis Enderrock 2021 per votació popular a grup revelació, millor cançó per “The Bright Side” i millor directe. Les seves anomenades ‘Confination Songs, amb lletres juganeres i enginyoses, plenes de ritmes vibrants, han tingut la col·laboració d’El Kanka, Judit Neddermann i Sílvia Pérez Cruz, entre d’altres, i han estat lloades per Rubén Blades, versionades per Michael Bublé i emeses a grans mitjans com la CNN o la BBC.

PROGRAMACIÓ MUSICAL

Dissabte 10 de juliol · Parc Central

23 h. STAY HOMAS

Dimecres 14 de juliol · Pati Museu de la Pell

22 h. EL PA DE CADA DIA

23 h. CLARA PEYA

Dijous 15 de juliol · Pati Museu de la Pell

22h. PAUNEZZ

23 h. SUU

Divendres 16 de juliol · Pati Museu de la Pell

22h. RED PÈRILL

23 h. EL PONY PISADOR

Dissabte 17 de juliol · Pati Museu de la Pell

22 h. BLAUMUT

En cas que s’exhaureixin les localitats, es farà una segona sessió del concert a les 24 h. Les entrades per aquest concert, si és el cas, es posaran a la venda el dimecres 14 de juliol a partir de les 10 h.-.

VENDA D’ENTRADES

Les entrades es posaran a la venda a partir del dimecres dia 30 de juny a les 10 h del matí al web www.tiquetsigualada.cat. Totes les entrades tindran un preu sim­bòlic d’1€ per garantir la presencialitat del públic.

El pati del Museu de la Pell és un espai a l’aire lliure situat al carrer Dr. Mercader s/n, amb tancament perimetral, control d’accés i assignació prèvia de seients, per mantenir la distància de seguretat entre unitat de convivència o grups bom­bolla.

Només es podran adquirir 6 entrades simultàniament, sempre que siguin per­sones del mateix nucli familiar o de bombolla de convivència. El programa de venda deixa lliure una cadira a cada costat del grup o persona, per garantir la distància de seguretat.

L’aforament màxim del pati del Museu és de 500 localitats i del concert de d’Stay Homas al Parc Central és de 3.000 localitats aproximadament.

Caldrà portar mascareta en tot moment: durant l’entrada, el concert i la sortida. Rentar-se les mans a l’entrada amb gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat mínima de 1,5 metres a l’entrada i sortida de l’esdeveniment.

Es recomana arribar com a mínim 20 minuts abans de l’inici del concert per evitar les cues i regular l’entrada i el control d’accés.

La sortida caldrà fer-la esglaonada: en primer lloc sortiran les fileres més prope­res a la sortida i així successivament fins a les fileres més properes a l’escenari.

 

Data: 10/07/2021 fins 17/07/2021