Catalunya E- bike Tour

Els amants de la bicicleta elèctrica o convencional tenen una cita els dies 27 i 28 de juny 2020 a l’E-bike Tour, la nova iniciativa esportiva no competitiva i de promoció turística que recorrerà els indrets naturals i patrimonials més simbòlics de la comarca i farà gaudir a tots els participants de la seva millor gastronomia.

L’esdeveniment és impulsat peel Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada, amb la implicació d’Anoia Turisme i el Consorci de Turisme de l’Alta Anoia. També compta amb la col·laboració especial dels ajuntaments de Pujalt, Carme i Rubió, que acolliran els avituallaments.

l’E-bike Tour és una forma activa, dinàmica i original de viure la vida a l’aire lliure. Una proposta d’activitat no competitiva amb bicicleta de muntanya o bicicleta de muntanya elèctrica, que posa en valor el patrimoni, la natura i la gastronomia del territori.

Descobreix-ne les etapes aquí.

COVID-19 | Mesures excepcionals de seguretat i prevenció

L’E-bike Tour es durà a terme amb les mesures de prevenció i seguretat adaptades al context actual.

L’organització de la prova ha treballat per oferir les màximes garanties de seguretat. Els dies en què s’ha de celebrar, previsiblement tot el territori de l’Anoia haurà superat ja la fase 3 del procés de desescalada però, tot i això, s’han previst les mesures necessàries, d’acord amb les directrius de les autoritats sanitàries.

Entre d’altres, la cursa s’ha limitat 120 inscrits; es farà una sortida esglaonada, durant un hora, amb grups de menys de 20 corredors; en els moments en què hi podria haver contacte entre persones, com la recollida de dorsals, se senyalitzarà la distància prescriptiva i hi haurà a disposició elements com gel hidroalcohòlic; la mascareta serà sempre obligatòria, tret del moment en què s’estigui duent a terme la pràctica esportiva; als avituallaments, que seran a l’exterior, el menjar es lliurarà envasat individualment i es garantirà la distància entre els participants; i hi haurà també un coordinador de seguretat que vetllarà pel compliment d’aquestes mesures en tot moment.