Dia internacional dels museus

Com cada any, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus que es commemora el 18 de maig, els museus de la comarca obriran les seves portes amb activitats especials i gratuïtes. Aquell mateix dissabte, el Museu del Traginer Col·lecció Antoni Ros obrirà entre les 10 i les 16h i, de la seva banda, el Museu del Tren en Miniatura Railhome BCN oferirà una visita guiada gratuïta a les 10:30h, amb brindis final amb copa de cava ferroviari. En aquest cas cal fer reserva prèvia trucant al 676 959 431.

El dissabte, Dia Internacional dels Museus, el Museu de la Pell obrirà les seves portes amb la proposta d’una visita per teatralitzada, esbojarrada i sorprenent, que permetrà a conèixer tots els seus espais. La visita començarà a les 11:30h, serà gratuïta i anirà a càrrec de Gralla Manufactures Teatrals. En acabar l’espectacle hi haurà un aperitiu per celebrar el gran dia dels museus.

Finalment, el diumenge, 19 de maig, a les 11:30h hi haurà una visita guiada gratuïta al Museu de la Pell i Cal Granotes. I, a les 12h, un taller de pintura mural a l’aire lliure amb graffiti, conduït per l’artista Georgina Franquesa i adreçat a infants a partir de 8 anys i les seves famílies. L’activitat forma part també del programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell i consistirà a pintar una atractiva composició, amb esprais de base a l’aigua i no tòxics, inspirats en l’adoberia de Cal Granotes.

El museu Molí Paperer de Capellades, el dissabte 18 de maig, oferirà una jornada de portes obertes i a les 11.00h i a les 12.30h oferirà uns tallers d’elaboració d’un full de paper a mà i d’un taller d’elaboració de peixos i flors de paper.