13a edició de la VolCAT

VolCAT

Un any més torna la prova per etapes de referència a Catalunya, la 13a edició de la VolCAT. Com cada any, l’esdeveniment es disputarà durant la Setmana Santa, concretament els dies 30,31 de març i 1 d’abril. L’edició 2018 serà el quart any consecutiu en que s’atorgaran punts UCI en la categoria XCS S2, fent que sigui un punt de trobada de corredors d’elit internacional.

Els quilometratges aproximats de les 3 etapes seran els següents:

Etapa 1. 58 km +1.500 Mts

Etapa 2. 77 km +2.100 Mts

Etapa 3. 43 km +1.100 Mts

 

Seguint amb el format de l’edició anterior, la VolCAT tindrà seu única a Igualada, des d’on es donarà el tret de sortida a cada etapa i també es viurà l’emoció de l’arribada.

És una prova de BTT que consta de 3 etapes en 3 dies diferents, on es recorren els singulars paratges de la Catalunya central, passant per varietat de paisatges i territoris que faran gaudir tant als corredors com als acompanyants i al públic, gràcies a la riquesa de l’entorn del circuit. A més també hi tindrà lloc l’Eliminator, prova que està tenint èxit a les Copes i Campionats del Món de MTB i que queda reservada pels 25 millors ciclistes de la classificació general.